(614)

Oikeudentuoja

audiobook & e-book


Murha siirtolapuutarhassa paljastaa ihmismielen pahuuden.

Syksy ruotsalaisessa Lundin yliopistokaupungissa. Siirtolapuutarhassa omenapuut notkuvat hedelmistĂ€ ja kukkapenkeissĂ€ loistavat asterit ja kehĂ€kukat. Rauha rikkoontuu, kun yhdestĂ€ puutarhan mökeistĂ€ löytyy karmealla tavalla murhattu mies. Uhri vaikuttaa olleen kaikkien rakastama: sitoutunut sosiaalityöntekijĂ€ ja oikea mallikansalainen. Komisario Sara VallĂ©n kuitenkin epĂ€ilee, ettĂ€ miehellĂ€ on ollut pimeĂ€kin puoli – onhan joku halunnut tĂ€mĂ€n hengiltĂ€. MitĂ€ syvemmĂ€lle Sara ja hĂ€nen kollegansa penkovat vainajan menneisyyttĂ€, sitĂ€ synkempiĂ€ salaisuuksia nousee pĂ€ivĂ€nvaloon. Samaan aikaan Sara taistelee omien ongelmiensa kanssa, ja oikeusprosessi vĂ€kivaltaista ex-kumppania vastaan repii auki vanhat haavat.

Oikeudentuoja on Sara Vallénista kertovan rikossarjan toinen osa, mutta sen voi lukea myös itsenÀisenÀ teoksena. Koukuttava teos on ollut Ruotsin Storytel Awards -ehdokkaana. Sahlströmin dekkareita on kuvattu uskottaviksi ja asiasisÀllöltÀÀn paikkansapitÀviksi rikosromaaneiksi.

Cecilia Sahlström on ruotsalainen rikoskirjailija, joka on työskennellyt 20 vuotta Ruotsin poliisissa. Sahlströmin esikoisdekkari Valkoinen syreeni nousi heti myyntimenestykseksi ja sitÀ kehuttiin realistisesta ja oivaltavasta poliisityön kuvauksesta. Sahlström asuu perheineen Lundissa.


Narrator: Johanna Kokko
Duration: