(2)

Omtanker : Personligt lederskab i praksis

audiobook & e-book


‱ Vil du vére boss i dit eget liv?

‱ Vil du gþre mere af det, der er vigtigt for dig?

‱ Vil du opdatere dit mindset?

De fleste af os kender til perioder med frustration og alt for meget i kalenderen. Hvor vi er fyldt op og tÊnker, at der mÄ vÊre en anden mÄde. MÄske opstÄr perioderne, nÄr det er tid til at opdatere vores personlige lederskab?

Omtanker fÄr dig til at overveje, revurdere og perspektivere de valg, du trÊffer. Du lÊrer at tage ansvar for at gÞre noget ved det, du kan forandre, og give slip pÄ resten. NÄr du Þger din opmÊrksomhed pÄ dine tanker, holdninger og handlinger, finder du ud af, hvad du skal justere for at fÄ det bedste frem i dig selv.

MÄske skal du op fra virkelighedsklÞften og se virkeligheden i Þjnene, lave et samarbejde med din indre kritiker eller styre sikkert efter dine vÊrdier? Det er nogle af de i alt 16 konkrete bud pÄ personligt lederskab i praksis, du finder i bogen.

PĂ„ en humoristisk og tankefuld mĂ„de guider forfatterne dig ved hjĂŠlp af egne erfaringer og korte, inspirerende kapitler til, at du kan blive en bedre leder i dit eget liv, sĂ„ du kan leve efter dine vĂŠrdier og tage ansvar for dine handlinger. Kort sagt – fĂ„ et godt og vĂŠrdifuldt liv.