(0)

Peter Kotilainen: Sankari ja kapinallinen

audiobook & e-book


Maila, taivas ja tÀhteys.

Kaunistelematon kuvaus siitÀ, miten Peter Kotilainen nousi vaikeasta lapsuudesta ja uhkapelihelvetistÀ urheilusankariksi.

Peter Kotilaisen matka JyvÀskylÀn laitakaupungilta Huhtasuolta kirkkaimpiin valoihin ei ollut helppo, vaikka hÀn oli lahjakas lapsi ja valmis omistamaan elÀmÀnsÀ urheilulle. Peter menetti isÀnsÀ tulipalossa yhdeksÀnvuotiaana, ja hÀnen veljensÀ vaimo ammuttiin Kauhajoella vain muutama vuosi myöhemmin. AikuisiÀllÀ Peterin elÀmÀÀ ovat riivanneet uhkapeliongelmat ja velkakierteet. HÀnen pelastuksekseen ja pakopaikakseen muodostui jo varhain salibandy. HÀnestÀ tuli poikkeusyksilö, joka oli kaatamassa Ruotsia maaleillaan kahdessa MM-loppuottelussa. Nyt Peter Kotilainen kertoo elÀmÀntarinansa rehellisesti ja itseÀÀn sÀÀstÀmÀttÀ.

Lasse Lindqvist (s. 1986) on kirjoittanut aiemmin mm. elĂ€mĂ€kerrat Tapio Suomisesta (Urheiluhullu – Stadioneilta suljetulle osastolle) ja Éric PerrinistĂ€ (Lavalin leijona).

Juhavaltteri Salminen (s. 1990) on turkulainen urheilutoimittaja, joka on toiminut myös suosittujen podcastien Kari Kanala eurofutiksen jÀljillÀ ja Kari Kanala maailman futiksen jÀljillÀ kÀsikirjoittajana.