(3)

Puiden joukossa - eroottinen novelli

audiobook & e-book


"HĂ€n liu’utti kĂ€tensĂ€ alas Mimin vatsaa pitkin, hivellen tĂ€mĂ€n lanteita ja hyvĂ€illen tĂ€mĂ€n reittĂ€, ja teki kuten kĂ€skettiin ja nappasi hameen helmasta kiinni ja nosti sen ylös naisen vyötĂ€rölle. Kun hĂ€n liu’utti sormensa sen alle, hĂ€n löysi pian tĂ€mĂ€n sukkanauhan, mutta ei muuta. Ei alushousuja.

"Minusta tuntuu, ettÀ ajattelit vietellÀ tÀnÀÀn jonkun..." hÀn mutisi."

Harryn uusi vaimo, nuori kaksikymppinen jumalatar, riitelee hÀnen kanssaan jatkuvasti. Jos aviopari ei ole naimassa, he huutavat toisilleen. TÀllÀ kertaa Harry ansaitsee huudon, koska hÀn on unohtanut vaimonsa 22. syntymÀpÀivÀn. Mutta sen sijaan, ettÀ Harry antaisi Mimin kÀvellÀ pois, hÀn nostaa naisen ylös kuin hemmotellun kakaran ja kantaa tÀmÀn rauhallisempaan paikkaan, mutta ei kovin paljon rauhallisempaan...

TÀmÀ eroottinen lyhytkertomus tarjoaa kuumaa, raakaa seksiÀ Hyde Parkin puiden katveessa.

Julie Jones on eroottisten tarinoiden anonyymi kirjoittaja. HÀn kirjoittaa feministisestÀ nÀkökulmasta ja kyseenalaistaen yhteiskunnallisia normeja. Nimimerkin takana on nainen, jolla on taustaa monelta eri toimialalta. HÀnen inspiraationsa kumpuaa sosiaalisesta mediasta ja hÀnen tuttujensa kanssa kÀymistÀÀn keskusteluista. HÀnen kirjoittajanuransa alkoi blogissa, jossa hÀn kirjoitti fanifiktiota poikabÀndeistÀ. Joitakin nÀistÀ tarinoista julkaistaan nyt. Nimet on muutettu, mutta tarinat ovat aivan yhtÀ kuumia.