(1)

Sadelklubben 4: Venskabet vinder

E-book


Sadelklubbens medlemmer, Stevie, Carole og Lisa, har travlt. I ugevis har de forberedt lege og konkurrencer til det ridestÊvne, som skal afholdes pÄ Pine Hollow Ridecentret. Nu nÊrmer dagen sig, og pigerne er opsat pÄ at vinde.

Stevie fĂ„r et problem, da hendes bror, Chad, overraskende erklĂŠrer, at han vil begynde at ride pĂ„ Pine Hollow – og deres lĂŠrer, Max, sĂŠtter ham pĂ„ deres hold. Den stĂžrste overraskelse er dog, at han har forelsket sig i et af Sadelklubbens medlemmer.

Carole mþder Kate Devine, som hun straks belérer om ridningens grundregler – for senere at opdage, at Kate er dygtig konkurrencerytter! Kate kunne blive Sadelklubbens fjerde medlem, men hun truer med at holde op med at ride...

De tre veninder Stevie Carole og Lisa er helt vilde med heste. De har dannet en klub ved navn Sadelklubben, og sammen kommer de ud for en masse spĂŠndende og til tider farlige ting – alt sammen pĂ„ hesteryg.

Bonnie Bryant Hiller er en amerikansk forfatter, der har udgivet et vĂŠld af populĂŠre bĂžrne- og ungdomsbĂžger. Hun er sĂŠrligt kendt og elsket for serien "Sadelklubben" om tre unge piger, der alle elsker heste.