(0)

STRESS - HVEM GØR DANSKERNE RASKE?

E-book


Stress er et historisk problem, og for højt ReT3, som skaber afhængighed, behandles ikke i dag. Vi har levet historisk med stress uden at finde årsagen til det, lægerne kalder livstilssygdomme og lavt stofskifte. Stress kan være blevet forværret af vaccinerne i det over 70 års gamle danske vaccineprogram. Ubalancen i kroppen skal ikke kanaliseres over i en symptombehandling ud fra metodeovervejelser, når videnskaben er så meget mere end en samfundsudvikling ud fra den maskuline mands tankemønster uden integration af åndsvidenskaben!

Kan vi skabe forandring for fremtiden, når religion og politik flytter vores fokus på troen og tilliden i nutid og fortid og danne en fremtidsvision, hvor stress ikke findes. Metode til forandring i en udvikling, hvor bør den starte – hos forældre med børn og så understøtte i skolerne ved læren om personlig indsigt, som gør, at fremtidens samfund udvikler en adfærdsindsigt med større accept og tolerance for hinanden.

Det tredje øje danner vores personlig- og adfærdsindsigt anno 2017, et øje med en historisk baggrund. Hamsa er nøglen til accept og tolerance for hinanden i forståelse, oplevelse og opfattelser. Ro, orden og fred åbner mysteriet om (kemisk) stress op.

Uddrag af bogen

Kan samfundet bære at vide årsagen til, at uligheden ikke ændres, og skal der placeres ansvar og skyld? Følelsernes magt i livet er en medspiller for at få nødden knækket, fordi jeg ser stress som en faktor, som skal afhjælpe os til at finde frem til, hvordan vi skal få størstedelen af befolkningen raske, uden at man skal medicinere og vaccinere, før man har fået bevist, om vores kroppe er for påvirkede og lever i langvarig og kronisk stress. Vaccinerne bliver i dag givet, uden at vi får en baggrundsviden om vaccinernes indhold, og hvad der kan være til skade. Der bliver heller ikke testet, om vores nyfødte over generationer har videreført immuniteten ved at have fået vaccinerne over tre generationer.

Om forfatteren

Bente Nielsen (f. 1967) er opvokset i Københavns Sydhavn og lever i dag på Fyn. Hun er uddannet skibskok og økonoma og har fra 2008 været i fleksjob på et botilbud for psykisk udviklingshæmmede voksne. Med baggrund i egen sygdom har hun beskæftiget sig med fænomenet stress, som hun mener lagres i kroppen og videregives i arvematerialet.