(0)

Tag ordet: grib forsamlingen

E-book


Ind imellem mÞder vi en oplÊgsholder, der pÄ blÊndende vis fÄr os til at glemme tid og sted, og som Äbner vores Þjne for sammenhÊnge, vi ikke fÞr har set, eller fÄr os til at begribe kompliceret stof, vi ikke fÞr forstod.

Hvad er det, de gÞr, disse fremragende talere, nÄr de tryllebinder forsamlinger? Og hvordan lÊrer vi selv at formidle vores viden, sÄ modtagerne bliver klogere og fÞler sig berigede? Hvordan fÄr vi gjort vores stof levende og vedkommende for dem, der er kommet for at lytte til os? Hvordan pÄvirker vi dem?

Journalist og tv-vĂŠrten Anders Stahlschmidt tager os i Tag ordet – grib forsamlingen med pĂ„ en udforskning af, hvad der skal til for at skabe trovĂŠrdige, mĂ„lrettede og spĂŠndende indlĂŠg.

Han tager grundigt og praktisk fat pĂ„ foredragsholderens bedste ven og vĂŠrste fjende – PowerPoint-prĂŠsentationen. Alt for mange foredragsholdere lader sig styre af PowerPoints genveje til noget, der ser professionelt ud, men som ikke fĂŠnger. Bogen giver klare rĂ„d og vink om, hvordan man som foredragsholder bliver herre over teknikken.

Bogen er en hjélp og en inspiration til alle, der gerne vil blive bedre til at trénge igennem til en forsamling – med eller uden PowerPoint.