(0)

Te og bevidsthed – med Marcus Grandjean

audiobook


Marcus Udsen Grandjean er uddannet humanfysiolog og idrætslærer og lever af at undervise i blandt andet parkour, bevægelse og meditation. Derudover ved han en hel masse om zenbuddhisme, filosofi og te – og det er netop te, vi taler om i det her afsnit. Marcus kalder selv sin beskæftigelse med te for "en praktisk foranstaltning til at manifestere al den her filosofilæring på." Udover en god snak om tetraditioner, og hvor de kommer fra, taler vi også om store emner som nærvær, dedikation, fokus, identitet og kriser. Vi taler for eksempel om, hvordan det føles at græde, mens man drikker te. Du kan se mere til Marcus på Instagram @marcusgrandjean

Sæson 3, 2021.

Det spirituelle hjørne

Det spirituelle hjørne er podcasten for dig, som er nysgerrig på alt det, der ikke nødvendigvis kan måles og vejes. I hvert afsnit taler Annasohia Petri med en ekspert inden for et spirituelt område og bliver klogere på, hvad det drejer sig om.

Annasophia Petri (f. 1994) er uddannet TV- og medietilrettelægger fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, DMJX. Derudover er hun uddannet yogalærer og astrolog. Annasophia står bag de to podcasts ”Det spirituelle hjørne” og ”Det astrologiske hjørne” samt bogen “Alt det, vi ikke ser” (Lindhardt og Ringhof, 2023)