(100)

Tennisopettaja

audiobook & e-book


PeleistÀ julmin on rakkaus.

Toimittaja Mikael Kokkonen istuu viimeisiÀ kuukausiaan vankilassa, kun hÀn saa sellitoverikseen sympaattisen tennisopettaja Ville Aaltosen. Entinen tennistÀhti on tuomittu kauppaneuvos Kalle Strandin taposta.

Aaltonen nÀyttÀÀ suhtautuvan tuomioonsa tyynesti, kunnes erÀÀnÀ yönÀ hÀn pyytÀÀ Kokkoselta apua. HÀnen suuri rakkautensa, kauppaneuvoksen vaimo Gitta, on kadonnut.

Kokkosen tutkimukset vievÀt hÀnet Kalastajatorpan tenniskentille ja dekadentteihin hienostopiireihin. Pala palalta hahmottuu myös Kalle Strandin henkirikoksen ÀllistyttÀvÀ kÀsikirjoitus.

Pete Suhosen Postinumeromurhat-sarja pureutuu lÀhimenneisyyden Helsinkiin kovaksikeitetyn rikoskirjallisuuden ja film noirin hengessÀ. Helsingin Munkkiniemeen sijoittuva Tennisopettaja on sarjan toinen osa. EnsimmÀinen osa, juonikuviostaan, kaupunkikuvauksestaan ja huumoristaan kiitetty Naiset kuin muuttolinnut, ilmestyi vuonna 2021.

Pete Suhonen on helsinkilÀinen kirjailija ja pÀÀtoimittaja. HÀn on julkaissut aiemmin kuusi romaania. Koira joka kÀvi coffee shopissa oli Nuori Aleksis -palkintoehdokas.


Narrator: Jukka PitkÀnen
Duration: