(2)

Vid oceanens rand

audiobook & e-book


Andra boken i succéserien om den magiska resebyrÄn

»ResebyrÄn FrÀmmande VÀrldar bjuder Äterigen pÄ ett hisnande lÀsÀventyr.« Betyg: 5 av 5 - Kerstin Hagstrand-Velicu, BTJ

»Den hÀr serien kommer att bli en ny klassiker. Hatten av för en underbar bok.« Np boktips

Flick Àr nu fullvÀrdig medlem i SÀllskapet för FrÀmmande VÀrldar och nÀr en brÄdskande kallelse dyker upp frÄn piratdrottningen Nyfe packar hon omedelbart sina vÀskor. Tillsammans med resebyrÄns förvaltare Jonathan ger hon sig av till drottning Nyfes vÀrld, Klyftan, en plats full av magi och pirater.

I Klyftan hÄller hela vÀrlden pÄ att gÄ under. Fartyg försvinner spÄrlöst, och det kan inte förklaras vare sig av en gigantisk blÀckfisk eller ett havslevande folk. Det visar sig att det Àr randen av denna platta vÀrld som kommer allt nÀrmare. Och invÄnarna mÄste nu rÀddas innan den kollapsar.

Men hur styr man ett skepp genom en resvÀska? Och hur ska Flick och Jonathan hitta ett sÀtt att transportera invÄnarna i Klyftan till en annan vÀrld?

I svensk översÀttning av Jan Risheden.

L. D. LAPINSKI Àr en brittisk barnboksförfattare, bosatt utanför Sherwoodskogen i England tillsammans med sin familj och katten Hector. ResebyrÄn FrÀmmande VÀrldar: Vid oceanens rand Àr andra boken i hennes succéserie om den magiska ResebyrÄn och det hemliga sÀllskap som driver den.


Narrator: Lo Tamborini
Duration: