(301)

Viisikko ja salakuljettajat

audiobook


Viisikko valloittaa taas – nyt uudelleen suomennettuna!

Paulin kotitalo vaurioituu myrskyssÀ heti pÀÀsiÀisloman aluksi, eikÀ siellÀ voi asua korjaustöiden aikana. NiinpÀ Viisikko lÀhetetÀÀn lomanviettoon Leon ja Dickin hauskan koulukaverin, Piki Lenoirin luo. Salakuljettajien luodoksi kutsuttu synkkÀ talo kohoaa jyrkÀn kukkulan laella, ja serkukset tutkivat innoissaan vanhan rakennuksen sokkeloita ja kukkulan uumenissa risteileviÀ kÀytÀviÀ.

TimiÀ joudutaan piilottelemaan, sillÀ talon isÀntÀ ei voi sietÀÀ koiria. Mutta pian uskollisen koiran tarpeellisuus huomataan. Talossa on nÀet paljon outoa, ennen muuta miespalvelija Block, joka kÀyttÀytyy kerta kaikkiaan epÀilyttÀvÀsti. ErÀÀnÀ yönÀ Piki herÀÀ kummallisiin ÀÀniin, eikÀ aikaakaan, kun seikkailu on tÀydessÀ vauhdissa.

Viisikon uudet seikkailut on ikimuistoisen Viisikko-sarjan neljÀs kirja. Uudesta suomennoksesta vastaa Hilkka Pekkasen vetÀmÀ Turun kÀÀntÀjÀlaitoksen opiskelijaryhmÀ.

Enid Blyton (1897–1968) oli yksi 1900-luvun luetuimmista ja menestyneimmistĂ€ lasten- ja nuortenkirjailijoista ja UNESCOn laatiman listauksen mukaan maailman kaikkien aikojen kÀÀnnetyin lastenkirjailija. HĂ€nen valtava tuotantonsa kĂ€sittÀÀ yli 800 teosta, joista Suomessa ovat tunnetuimpia Viisikko-, Seikkailu-, SOS-, Salaisuus- ja Arvoitus-sarjat.


Narrator: Antti Jaakola
Duration: