(29)

Vikingernes ukendte verden

audiobook & e-book


De sidste 50 Är har budt pÄ sande gennembrud i kortlÊgningen og forstÄelsen af Skandinavien i vikingetiden. ArkÊologer og historikere har analyseret alt fra gamle stolpehuller til tusind Är gamle vindruekerner i arbejdet med at finde frem til sandheden om vikingernes verden.

MÞjsommeligt og nidkÊrt arbejde er strengt nÞdvendigt, fordi vikingerne ikke selv nedskrev datidens begivenheder. Historien kendes kun fra munkenes overdrevne rÊdselsberetninger og sagaernes heltekvad. Men bevÊbnet med tÄlmodighed og moderne teknologi bliver puslespillets ukendte brikker i disse Är langsomt identificeret.

Forskerne er nÄet langt, men selvom livet i vikingernes Êra i dag stÄr tydeligere end tidligere, er der stadig uafklarede spÞrgsmÄl. Billedet af livet i Skandinavien i vikingetiden vedbliver at vÊre mudret, og spÞrgsmÄlene mange.

Rigtig god fornĂžjelse med "Vikingernes ukendte verden" – vi hĂ„ber, bogen vil give nogle svar.

Alt om Historie tager dig med pĂ„ en halsbrĂŠkkende rejse til tidligere tider, sĂ„ du kan nyde historiens stĂžrste begivenheder. FĂžlg med tilbage i tiden – tilbage til frontlinjerne af 2. verdenskrig, vikingernes angreb og tilbedelsen af egypterne. Alt om historie er for dem, der vil vide mere om de spĂŠndende, dramatiske begivenheder i fortiden.


Narrator: Peter Milling
Duration: