(2)

Vilde dyr

audiobook & e-book


En intelligent og Ă„ndelĂžst nervepirrende roman om, hvor langt en mor vil gĂ„ for at redde sit barn, og om de dyriske sider i mennesket – pĂ„ godt og ondt.

Joan har helt glemt tiden pĂ„ legepladsen i den zoologiske have, hvor hun kommer hver dag med sin fireĂ„rige sĂžn Lincoln. Hun nyder de stjernestunder i hverdagen sammen med sin tĂŠnksomme lille dreng. Men i dag skal de skynde sig for at nĂ„ ud af porten inden lukketid. Da de nĂŠrmer sig udgangen, ser Joan noget, der pĂ„ et splitsekund fĂ„r hende til at lĂžfte drengen op og lĂžbe den modsatte vej – tilbage ind i haven.

De nÊste tre timer bliver et mareridt af dÞd og ÞdelÊggelse, og en kamp for at overbevise Lincoln om, at alt er nÊsten som det plejer at vÊre. Det mindste fejltrin kan fÄ fatale fÞlger for dem begge. PÄ fÄ sekunder har de smukke Þjeblikke mellem mor og barn forvandlet sig til en vild overlevelseskamp.

Vilde dyr udforsker hvor grÊnserne gÄr mellem vores dyriske instinkt for overlevelse og vores moralske pligt til at beskytte hinanden i en zoo, hvor de vildeste dyr er mennesker


Narrator: Louise Davidsen
Duration: