(0)

Vindueskiggeren

E-book


Kriminalassistent Sellers havde altid gĂ„et rundt med det lĂžnlige hĂ„b at kunne fĂ„ Donald Lam fra det sagnomspundne detektivbureau Cool & Lam bag tremmer. Men at han skulle opleve den ufattelige triumf at fĂ„ Donald jaget for usselt vindueskiggeri – det var nĂŠsten for godt til at vĂŠre sandt.

Det begyndte en dag, da Bertha Cool fik besĂžg af en sĂŠrdeles solid klient, Montrose L. Carson. Carson mente, at visse forretningshemmeligheder sivede ud til hans arvefjende pĂ„ boligmarkedet, en vis Herbert Jason Dowling. Hvem var det i Carsons nĂŠrmeste kreds, der ikke kunne holde tĂŠt? Her, mente han, mĂ„tte Cool & Lam trĂŠde til. "Hvis det er noget med piger – ja, sĂ„," fnĂžs Bertha, "er sagen ligetil for Donald, min kompagnon; men det bliver dyrt."

A.A. Fair er pseudonym for den amerikanske jurist og krimiforfatter Erle Stanley Gardner (1889-1970). Erle Stanley Gardner var en enormt produktiv forfatter og skrev bl.a. omkring 80 romaner om forsvarsadvokaten Perry Mason og hans effektive sekretĂŠr Della Street. Erle Stanley Gardner blev fĂždt i Massachusetts, men boede det meste af sit liv i Californien. Hans romaner og noveller om Perry Mason fik et omfattende publikum og gav stof til film, tv-serier og radiospil.