(0)

Vink farvel Ingrid

E-book


Den unge kvinde Ingrid keder sig i sit Êgteskab og opdigter en hemmelig elsker, som hun har en affÊre med i tankerne. Hun bliver sÄ besat af drÞmmen, at hun beslutter sig for at fÄ den til at blive til virkelighed ved en vild tur i byen. Men den mand, hun mÞder, viser sig at vÊre ganske anderledes end ham, hun har fantaseret om. Ingrid bliver offer for en usÊdvanligt grusom voldtÊgt, der efterlader hende med store ar pÄ krop og sjÊl. Nu begynder en pinefuld kamp tilbage til livet.

I sit forord til bogen skriver Lars Bedsted Gommesen:

"Denne bog er skrevet i et forsÞg pÄ at beskrive, hvilke ufattelige lidelser et menneske tvinges til at gennemleve, nÄr det udsÊttes for en grov forbrydelse.

Den afstumpede holdning, gerningsmanden ofte har til sin handling, stÄr i skÊrende kontrast til de fysiske og uoprettelige skader pÄ sjÊlen, han pÄfÞrer sit offer. Bogen er baseret pÄ virkelige hÊndelser. Alle personer i bogen er opdigtede."

Lars Bedsted Gommesen (f. 1949) er kriminalassistent i KĂžbenhavn, hvor han har efterforsket nĂŠsten alle former for kriminalitet. Han debuterede i 2000 med den anmelderroste krimi "SjĂŠlens Ăžje".