(0)

#Youngster

E-book


MÄlrettet ledere, direktÞrer, og HR-medarbejdere, introduceres bogen "#Youngster - 5 dogmer til at tiltrÊkke og fastholde millennials". Din virksomheds evne til at tiltrÊkke og fastholde unge talenter vil med garanti blive udfordret. Forfatterne bag bogen, Mikkel Sandal Hansen, Patrick Walther Thomsen, Andreas von der Recke og Jacob Harlev, har stiftet rÄdgivningsvirksomheden YoungConsult, som i dag drives af Andreas og Mikkel. Baseret pÄ et studie af 500+ studerende, 45+ dybdeinterviews og case-studier af Deloitte, Les Deux og SOUNDBOKS, giver "#Youngster" dig fortÊllingen om unge, fortalt af unge.

De unge talenter i klassen marcherer netop nu med sine dovne skridt ind i dansk erhvervsliv. I folkemunde bliver vi kaldt Millennials, Generation Y og Generation Z. KÊrt barn har mange navne, men én ting er sikkert: Vi er en generation som er vores helt egen, og vi fÄr sjÊldent de store roser med pÄ vejen. Om man er enig i kritikken eller ej, kommer vi ikke udenom, at os og resten af vores fucked generation inden for fÄ Är udgÞr en stor del af arbejdsmarkedet.

Hvis du har vÊret online inden for det seneste Är, sÄ er du formentlig stÞdt pÄ en undersÞgelse, et debatindlÊg eller en artikel der behandler generationsskiftet pÄ arbejdsmarkedet. Enten kritiseres eller lovprises vores generation. Nogle indlÊg er bare sure opstÞd. Andre indlÊg er baseret pÄ internationale studier, gennemfÞrt af anerkendte og respekterede forskere eller konsulenthuse. FÊllesnÊvneren er, at kommentarer eller undersÞgelser ofte oprinder fra Xere eller Boomere. Folk der har lÊst og studeret sig til, hvordan det er at vÊre ung med de unge.

Vi oplever ofte, at disse studier er gode forsÞg, men ikke rammer hovedet pÄ sÞmmet. De er ikke dybdegÄende nok. Den primÊre Ärsag er, at de er biased af negative holdninger, eller fordi, de ikke stiller det vigtige, nysgerrige spÞrgsmÄl: "Hvorfor?". Det har vi gjort. Det er blevet til 5 dogmer. Og de er sgu blevet gode. Det siger vores forÊldre selv.

Dogmer i sig selv lyder jo fandens gammelt, og det er det jo ogsÄ. Dogmeidéen er at lade historien trÊde frem i modsÊtning til mediet. Som da Lars Von Trier og Thomas Vinterberg redefinerede filmindustrien med deres manifest Dogme 95. Vi redefinerer, hvad talenter i virkeligheden vil have pÄ en arbejdsplads. Du kan bruge vores dogmer som rettesnor, inspiration eller optÊnding pÄ en kold vinteraften i sommerhuset. Du bestemmer - vi krÊver bare at du lytter.