(0)

Zeta: Paras peli voittakoon!

audiobook


Vauhdikas romaani pelimaailman kiemuroista ja ystÀvyydestÀ

Zetan elÀmÀ ei voisi olla jÀnnittÀvÀmpÀÀ: HÀn on juuri paljastanut peliriippuvaisten toipumiskeskuksen Pedon hÀijyt suunnitelmat. HÀnellÀ on uusia ystÀviÀ. Ja hÀnet on kutsuttu Leveliin kehittÀmÀÀn uutta peliÀ, mikÀ olisi aivan mahtavaa, sillÀ Level on tehnyt myös Warriors of Molehillin, hÀnen lempipelinsÀ. Mutta kun Zeta, Ramses ja Jasse pÀÀsevÀt Leveliin, heitÀ vastassa onkin kilpailu pelinkehityksen herruudesta.

Vaikka Zeta on pelannut koko elÀmÀnsÀ, uusien peli-ideoiden keksiminen on yllÀttÀvÀn vaikeaa. LisÀksi Zetasta tuntuu, ettÀ joku on hÀntÀ aina askeleen edellÀ. Suunnittelukisan edetessÀ Zeta kyseenalaistaa omat taitonsa.

Lopulta hÀn joutuu vaikean valinnan eteen: kumpi on tÀrkeÀmpÀÀ, uskollisuus ystÀviÀ kohtaan vai omien unelmien tÀyttÀminen? Zeta: Paras peli voittakoon! sukeltaa pelien kulisseihin ja kertoo siitÀ, miten kaikkien rakastamat suosikkipelit voivat saada alkunsa.

Heli Koskinen on Vantaalla asuva kirjailija. HÀn on työskennellyt lasten ja nuorten kirjastonhoitajana sekÀ opiskellut tietojenkÀsittelyÀ. HÀntÀ kiinnostaa, miten pelimaailma samaan aikaan koukuttaa, on yhteisöllinen ja parhaimmassa tapauksessa luovuuden lÀhde. HÀnen suosikkipelejÀÀn ovat erilaiset pakopelit ja muut yhteistyöpelit. Mari Luoma on kuvittaja ja sarjakuvantekijÀ, jonka mielipuuhaa on hahmojen ja tarinoiden suunnittelu. HÀn on tehnyt myös peligrafiikkaa ja pelaa itse koukuttavan hyviÀ mobiilipelejÀ.


Narrator: Anniina Piiparinen

Duration: