(11)

Audreys verden

audiobook & e-book


14-ürige Audrey har haft et nervøst sammenbrud af en slags og gemmer sig nu hjemme hos sin rimeligt skøre familie. Hun tør kun se ud pü verden gennem et par store mørke solbriller og et videokamera, som hun bruger til at dokumentere sin familie og deres indbyrdes forhold.

Til moderens indÌdte fortrydelse er Audreys storebrors helt store passion computerspil, og han har samlet et hold omrkring sig, som skal hjÌlpe ham med at vinde en vigtig turnering. Et af holdmedlemmerne er Linus, som Audrey langsomt für opbygget først en skrøbelig forbindelse og senere et mere sikkert venskab til. Og efterhünden som venskabet vokser til spirende forelskelse, übner Audrey lige sü forsigtigt op for verden og alle de truende, men ogsü helt vidunderlige ting, som den gemmer pü.

Audreys verden er en skør, humoristisk fortÌlling om familie, første forelskelse, og hvordan man kommer videre, nür verden og omgivelser har vist sig svÌre at hündtere.

ANMELDERNE SKREV:

"Et must-read for bogelskere, der elsker dybtfølte historier man kan relatere til, humor, og karakterer man ikke kan lade være med at elske. Selv ’forældrene-der-ikke-forstår-nyere-teknologi’ scenariet bliver taget til nye højder i denne roman og det er er svært ikke at elske det!"

- www.litteratursiden.dk

"Jeg er helt vild med Sophie Kinsellas bøger. Punktum. Dem af jer der har læst ‘Shopaholic’-serien, forstår mig sikkert godt."

- www.deungesord.dk

Den engelske forfatter Madeleine Sophie Wickham (f. 1969) er bedst kendt for "Shopaholic"-serien skrevet under pseudonymet Sophie Kinsella. De første to romaner i serien, "En shopaholics hemmelige drømmeverden" og "En shopaholic i New York", er blevet filmatiseret under navnet "Confessions of a Shopaholic" med Isla Fisher i hovedrollen. Madeleine Sophie Wickham har ogsü skrevet bøger under sit rigtige navn.