(0)

Helle for Helle

audiobook & e-book


"Du er jo misundelig," siger Helles forÌldre vredt og (den 10-ürige) Helle føler sig overset og uretfÌrdigt behandlet. Endnu vÌrre bliver det, da lillesøsteren, Nana, skal pü sygehuset og opereres. Helles forÌldre tror, at de beskytter Helle ved at lyve: Nana skal bare have fjernet mandlerne - men Helle opdager sandheden. Hvor skal hun gü hen med sin angst og sit ønske om at vise forÌldrene, at hun i virkeligheden ikke er spor misundelig - men hjÌlpsom og klog og i stand til at passe sin lillesøster og redde hende fra det farlige, der er ved at ske.

Helle (op)finder et fristed/et helle, hvor hun sammen med tre andre børn, der ogsü har deres at slüs med, vil vise hvad hun kan. Det gür ikke helt, som Helle havde tÌnkt sig. Hun bliver klogere - isÌr pü sig selv.

I Helles fantasiunivers er der bĂĽde sjov og spĂŚnding og venskaber, hjĂŚlpsomhed og accept af forskelligheder. Alt sammen noget Helle kan tage med tilbage til virkeligheden.

Linda Lassen (f. 1948) er oprindeligt uddannet lÌrer og arbejdede som fÌngselslÌrer, imens hun sideløbende lÌste til psykolog. Lassen fik sin litterÌre debut i 1999 med digtsamlingen "Balloner flyver vÌk", men specialiserede sig derefter inden for børne- og ungdomslitteraturen, hvilket blandt andet kom til udtryk i bøgerne "Louise" (2001), "Aftalt spil" (2008) og "I vÌgtens tegn" (2003).


Narrator: Dianna Vangsaa
Duration: