(0)

Ad hullede veje

E-book


En forhÄbentlig nogenlunde sammenhÊngende beretning om nogle af de skÊve, sjove, spÊndende og til tider sÞrgelige oplevelser jeg har haft igennem mange Är i Afrika. Begyndende med en dejlig barndom og ungdom i Tanzania, rundt i flere lande i Afrika og frem til idag, hvor jeg stadig er sÄ heldig at bo, arbejde og fÊrdes i Afrika.

Jeg har forsÞgt at gÞre de menneskeskÊbner, jeg har mÞdt pÄ min vej til den rÞde trÄd igennem beretningerne, men ogsÄ at bibringe lÊseren en fornemmelse af den farverigdom, musik, dynamik, ukuelighed og livsvilje, der dagligt slÄr en i ansigtet i Afrika. Som kontrast til tilvÊrelsen i denne verdensdel, har jeg inkluderet nogle afsnit fra de perioder i mit liv, hvor jeg har gjort mit allerbedste for at falde til i det andre kalder derhjemme i norden, sjÊldent med held og altid med personlige omkostninger, nÄr det ikke ville lykkes.

RastlÞshed, rodlÞshed, kÊrlighed, forelskelse men ogsÄ afsavn og brudte hÄb kendetegner mit forhold til Afrika. Et Afrika der aldrig slipper sit tag