(0)

Akupunktur og NADA - med Sahar Pour [stikmig]

audiobook


Sahar Pour er alternativ behandler med speciale i kinesisk medicin og akupunktur. Sahar fortÊller i det her afsnit om, hvad akupunktur er, og hvordan det virker. Hun fortÊller, hvordan hun gik fra at have haft en hÞj stilling inden for reklamebranchen til i dag at arbejde fuldtid som alternativ behandler. Vi taler om at slippe de forventninger, der hviler pÄ én fra samfundet og familien, og om hvor lidt vi rent faktisk har brug for, for at leve. Sahar fortÊller ogsÄ om, hvordan og hvorfor hun aktivt bruger sit menstruationsblod som ansigts- og kropsmaske.

Det spirituelle hjÞrne er podcasten for dig, som er nysgerrig pÄ alt det, der ikke nÞdvendigvis kan mÄles og vejes. I hvert afsnit taler Annasohia Petri med en ekspert inden for et spirituelt omrÄde og bliver klogere pÄ, hvad det drejer sig om.

Annasophia Petri er uddannet TV- og medietilrettelĂŠgger fra Danmarks Medie- og JournalisthĂžjskole, DMJX. Annasophia er er ogsĂ„ uddannet yogalĂŠrer - hun underviser bĂ„de firmaer og private – og astrolog.