(16)

Cavallonin kronikat 2: Merten kirous

audiobook


Suuri saaga hevosista ja ihmisistÀ jatkuu!

Nixi on innoissaan: onko kentaureilla hallussaan kiellettyÀ taikuutta? HÀn toivoo vain yhtÀ asiaa: ettÀ voisi muuttua takaisin ihmiseksi. Ja sen takia hÀn on valmis jopa pettÀmÀÀn pelastajansa.

YllÀtyshyökkÀys Vapaakaupunkiin ja sitÀ seuranneet tapahtumat ovat lietsoneet Cavallonin kansat toisiaan vastaan. Ennen rauhanomaisesti rinnakkain elÀneet yksisarviset, pegasokset, vedenhevoset, kentaurit ja ihmiset ovat sotajalalla.

Valtakunnan levottomuudet eivÀt juuri hetkauta vetehiseksi muuttunutta tyttöÀ NixiÀ, mutta yhtÀkkiÀ tapahtuu kummia. Meren syvyyksistÀ vyöryy hirviömÀisiÀ olentoja, jotka levittÀvÀt pelkoa ja kauhua. Huhujen mukaan hyökkÀyksen takana ovat kentaurit.

Cavallonin kronikat on neliosainen vauhdikas elÀinfantasiasarja, jonka takana on Soturikissojen tuotantoyhtiö Working Partners. Merten kirous on sarjan toinen osa.

Kim Forester ihastui elÀimiin ja fantasiaan koulussa luettuaan Richard Adamsin RuohometsÀn kansan. HÀn asuu miehensÀ, poikansa ja kolmen kissansa kanssa Marylandissa Yhdysvalloissa ja tarkkailee siellÀ elÀviÀ villihevosia.


Narrator: Anniina Piiparinen
Duration: