(0)

Connie Hedegaard. Ikke blot til pynt

E-book


"Jeg er ikke i politik for ikke at have holdninger. Jeg er der heller ikke kun for at vĂŠre miljĂžbureaukrat. Som politiker er jeg med – med hele min sjĂŠl i en eller anden forstand, og derfor mĂ„ jeg ogsĂ„ indimellem sige, at ‘det her, det mener jeg altsĂ„â€˜.

OgsĂ„ selv om det kan vĂŠre rigtig besvĂŠrligt." – Connie Hedegaard

Gennem en lang rÊkke interviews og omfattende research tegner Kurt Strand et portrÊt af den konservative politiker Connie Hedegaard. Vi hÞrer om en pige, der altid gjorde sig umage i skolen og til spejder, og som blev en kvinde, der ikke bare nÄede til tops som journalist, men ogsÄ som politiker, da hun blev miljÞminister.

Den danske journalist Kurt Strand (f. 1955) blev uddannet fra Danmarks JournalisthĂžjskole i 1980 og har siden da arbejdet inden for flere forskellige journalistiske omrĂ„der. Han var ansat ved Danmarks Radio i 25 Ă„r, men har siden 2010 vĂŠret freelancejournalist. Han har blandt andet holdt foredrag, skrevet bĂžger og vĂŠret vĂŠrt for TV 2 NEWS‘ mediemagasin "Presselogen". Kurt Strand har udgivet flere bĂžger om journalistik og politik.