(34)

Den kungliga bruden

audiobook & e-book


Prinsessan Zozina av LĂŒtzelstein gĂ„r motvilligt med pĂ„ sin fars önskan att gifta sig med kung GyĂłrgy av DĂłrsia. Genom grannlĂ€ndernas allians hoppas de kunna stĂ€rka sin stĂ€llning mot det tyska stormaktsvĂ€ldet. Till sin förfĂ€ran upptĂ€cker Zozina att den blivande maken Ă€r lika obehaglig som ryktet sĂ€ger, och hon förĂ€lskar sig istĂ€llet i den bĂ„de godhjĂ€rtade och stiliga prinsen. Det verkar som att hon för sitt lands skull mĂ„ste finna sig i ett kĂ€rlekslöst Ă€ktenskap och ge upp tanken pĂ„ sin prins. Men ovĂ€ntade hĂ€ndelser vĂ€cker hennes hopp Ă„ter till liv – kanske kan lycka och sann kĂ€rlek segra trots allt.

Cartlands böcker Àger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. KÀrleken Àr hÀftig mellan de passionerade hjÀltarna och vackra hjÀltinnorna, men gÄng pÄ gÄng gÄr de igenom prövningar. Men Àkta kÀrlek Àr alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Barbara Cartland (1901-2000) Àr den mest produktiva författaren i det tjugonde Ärhundradet. Vi har över 650 böcker frÄn Cartlands romantiska hand. Hennes böcker Àr översatta till 38 sprÄk, och med över en miljard sÄlda exemplar kan det inte lÀngre finnas nÄgon tvekan om att Barbara Cartland Àr en av vÀrldens största romantiker.


Narrator: Monica Einarson

Duration: