(1)

Den skjulte planet

audiobook & e-book


12-Ärige Nick har ikke rigtigt set frem til at bruge ferien pÄ sin onkel og tantes afsidesliggende gÄrd. Men ferien bliver langt fra, som han har forestillet sig, for den jÊvnaldrende kusine Susan tager ham med pÄ en magisk rejse gennem en skakt til den skjulte planet O. Her rÄder den onde diktator Otis Klo, og Susan, der er fÞdt med et sÊrligt symbol pÄ sin arm, anses som vÊrende den udvalgte modstander til Otis Klo. Med Susan i spidsen gÄr en hÊr af planetens vÊsner og Nick til angreb mod Otis, for at genoprette balancen mellem det gode og det onde pÄ planeten O.

Maurice Gee har skrevet en vaskeÊgte pageturner, som kan anbefales til alle unge med interesse for fantasy og science fiction. "Den skjulte planet" er fÞrste del i forfatterens fantasytrilogi om Susan og Nicks eventyr pÄ planeten O.

Maurice Gee (f. 1931) er en newzealandsk forfatter, der har skrevet et vĂŠld af romaner og noveller, der hovedsageligt henvender sig til bĂžrn og unge. Han bevĂŠger sig ofte inden for fantasygenren, og hans bĂžger er blevet oversat til mange forskellige fremmedsprog. Maurice Gee har modtaget en lang rĂŠkke priser og legater for sine bĂžger.


Narrator: Peter Andreas
Duration: