(1)

Du skylder et liv

audiobook


Et lig bliver fundet pÄ den idylliske strand ved Fjellerup pÄ Djursland. Det er mord ... og et yderst voldsomt et af slagsen.

KriminalinspektÞr Lena Nielsen er netop flyttet fra KÞbenhavn til Aarhus. Hun overtager et efterforskningshold, hvor alle har deres at slÄs med. Lena bliver udfordret pÄ alle fronter, da et hovedlÞst lig bliver fundet pÄ Fjellerup Strand. Det danske sommerland er rystet, og der er maksimalt pres pÄ Lena og hendes hold for at fÄ lÞst den makabre sag. Ikke mindst da de brutale mord fortsÊtter tilsyneladende uden motiv eller sammenhÊng.

Du skylder et liv er fÞrste bind i Fjellerup-serien. Steen Lassen formÄr at bygge en stemning op, der kan mÄle sig med de bedste episoder af Rejseholdet, og hans grundige research giver et spÊndende og realistisk indblik i politiarbejdet i Danmark.

Steen Lassen (f. 1949) har tidligere arbejdet i forsikringsbranchen, hvor han har fĂ„et et grundigt kendskab til polititeknisk arbejde. Da han gik pĂ„ efterlĂžn i 2011, besluttede han sig for at skrive sin fĂžrste roman, `Du skylder et liv‘, som en del af den planlagte Fjellerup-serie.


Narrator: Pernille BĂ©vort
Duration: