(1)

Hjertets hemmeligheder

audiobook


Agnes Campion er tredive, da hun arver Flagge House efter sin onkel. Hun skal samtidig bo sammen med sine kvÊrulerende tanter, og det er derfor noget af en prÞvelse. Agnes arbejder energisk pÄ at fÄ repareret godset og har dÄrligt nok tid til at beskÊftige sig med sine to vidt forskellige tilbedere.

Julian er en sĂŠrdeles charmerende entreprenĂžr, som mĂ„ske er mere forelsket i Agnes’ hus end i hende selv. Andrew kĂŠmper for at forhindre, hans Ăžkologiske landejendom bliver eksproprieret. Samtidig er hans ĂŠgteskab pĂ„ vej til at blive oplĂžst.

Og sÄ er der Kitty, Julians elskerinde gennem mange Är. Tilsyneladende en skrÞbelig person, men hun opgiver ikke uden videre det forhold til Julian, som det har taget Är at opbygge.

Langsomt tager en kvartet af elskende form med alle dens afskygninger af lidenskab og forventninger, men kun to af personerne finder lykken.

Elizabeth Buchan (f. 21. maj 1948) er en prisvindende britisk bestseller-forfatter. Hun begyndte sin karriere som bagsidetekstskribent for Penguin Books og blev senere redaktÞr pÄ forlaget Random House, men efter udgivelsen af sin tredje roman er hun nu forfatter pÄ fuld tid. Hun er desuden engageret som dommer i en rÊkke litterÊre priskomitéer, facilitator af Guildford Book Festival og anmelder ved magasinerne The Sunday Times og Daily Mail. Derudover fungerer hun som protektor for National Academy of Writing.


Narrator: Agnete Wahl
Duration: