(0)

Ind i Guds rige

audiobook & e-book


Andet bind i Henriette Rostrups anmelderroste krimitrilogi, De fortabte, der foregÄr under 1. verdenskrig.

Ewald Hansen er blevet fyret fra Politiet og arbejder som hÄndlanger i den kÞbenhavnske underverden. Han lever kun om natten og er pÄ vej til at blive dybt alkoholiseret. Det eneste, der holder ham oppe, er forholdet til den prostituerede Josefine. Da han en aften finder hendes maltrakterede lig, ved han, at sporene vil pege tilbage pÄ ham selv, for ud over morderen, var han den sidste, der sÄ hende i live.

Helt uventet fÄr han hjÊlp af kriminalinspektÞr Neergaard fra Opdagelsespolitiet, som lover Ewald en stilling, hvis han opklarer mordet, og samtidig fungerer som Neergaards spion i byens hÄrde, kriminelle miljÞ. Kan Ewald stole pÄ Neergaard? Eller vil han alligevel blive brugt som en bekvem syndebuk?

I sin jagt pÄ morderen fÄr Ewald kontakt til dr. Juhl og Amalie, som vi kender fra trilogiens 1. bind. Snart er de pÄ sporet af et hemmeligt selskab, der trÊkker trÄde helt op til landets politiske top. Jo tÊttere de kommer pÄ sandheden, jo farligere bliver det for Ewald og dem, han elsker.