(1)

Ingen vej tilbage

E-book


Aldrig havde jeg forestillet mig, at jeg ville ende med at skrive denne bog - men nu hvor den er kommet til verden, og du stÄr med den i hÄnden - sÄ forstÄr jeg, hvorfor jeg blev nÞdt til at skrive den.

NÄr du har lÊst denne bog, har du bevidnet en Ändelig rejse, som du mÄske kan relatere dig til. Hvis du kan det, sÄ kan du mÄske perspektivere til din egen rejse og dit eget liv. Jeg hÄber, at den kan bidrage til, at du kan finde mod og inspiration til at gÞre det, som er det rigtige for dig.

Bogen kan give dig en indsigt i, hvad mennesker som arbejder med bevidsthed, klarsyn og healing nogle gange gÄr igennem for at vÊre og bÊre det. BÄde hvis du selv er pÄ den samme rejse, og hvis du ikke er. Du kommer i bogen ind bag facaden og ind i motorrummet, sÄ du kan fÄ en fornemmelse af, hvad du skal holde Þje med for at holde balancen, hvis du begynder at Äbne til din egen spiritualitet og Ändelighed.

Den er til dig, som er sÞgende og som leder efter et moderne og ukompliceret perspektiv i forhold til mange af de gamle strukturer, systemer og vendinger, som Ändelighed har vÊret beskrevet i. Om ikke andet, sÄ som en form for introduktion.

Jeg lader dig komme med ind under huden pÄ min rejse. Jeg hÄber, at du fÄr noget med dig, som du kan bruge.