(260)

Jack ja Jill

audiobook & e-book


Peli on alkanut.

Rikostutkija ja psykologi Alex Crossin aamu alkaa painajaismaisesti. Vain parin korttelin pÀÀssĂ€ kuusivuotias tyttö on surmattu ja jĂ€tetty koulun portaille – saman koulun, jota Crossin oma poika kĂ€y.

Samaan aikaan kaupungin paremmalla puolen mielipiteitĂ€ jakanut senaattori Daniel Fitzpatrick löydetÀÀn teloitettuna omasta sĂ€ngystÀÀn. Ainoa vihje rikospaikalla on salaperĂ€inen viesti, jonka on allekirjoittanut nimipari "Jack ja Jill". Viesti kertoo, ettĂ€ he ovat vasta aloittaneet


FBI pyytÀÀ Alex Crossin apua senaattorin murhan selvittÀmisessÀ. Voiko kahden tÀysin erilaisen tapauksen vÀlillÀ olla jokin yhteys? Samalla kun Cross yrittÀÀ kuumeisesti selvittÀÀ rikosta, murhaajat iskevÀt uudestaan. Ja uudestaan. Kukaan Washingtonissa ei ole enÀÀ turvassa.

Jack ja Jill on rikostutkija Alex Crossista kertovan koukuttavan rikossarjan kolmas osa.

Yhdysvaltalainen James Patterson (s. 1947) on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistÀ jÀnnityskirjailijoista. HÀnen kirjojaan on myyty yli 400 miljoonaa kappaletta. Patterson on Guinness World Record -listalla eniten #1 New York Times -bestsellersijoituksia kerÀnneenÀ kirjailijana.


Narrator: Antti Jaakola
Duration: