(6)

Jul i Zoo

audiobook & e-book


Alle beboerne i Zoologisk Have glÊder sig til jul! Girafferne og elefanterne og flododderne og ... bjergfolkene, der bor i UgletÄrnet! Bjergfolkene passer sig selv og dyrene, og ingen ved, at de findes. De er nemlig usynlige, nÄr de har deres rÞde huer pÄ.

Den lille bjergfolkefamilie kunne nemt blive boende i tÄrnet de nÊste 100 Är, hvis ikke direktÞren havde andre planer. Han vil rive UgletÄrnet ned, og det er en katastrofe! Hvor skal de nu bo? Og hvem skal passe dyrene, nÄr bjergfolkene er vÊk? Heldigvis kommer gÄrdnissen Hyggen pÄ besÞg en dag. Og han er altid sÄ fuld af gode ideer ...

Kalenderbog med 24 kapitler - et til hver dag i julemÄneden.

Jul i Zoo handler om den lille nisse, Hyggen, og kan lÊses som en selvstÊndig efterfÞlger til den fÞrste bog om Hyggen - en historie om en gÄrdnisse.

Lars-Henrik Olsen er en dansk forfatter. Hans forfatterskab strÊkker sig over bÄde bÞrne- og ungdoms- og voksenbÞger. Han har skrevet bÞger om dyr og natur, nordisk mytologi og flere historiske romaner bl.a. Erik MenneskesÞn-serien og romantrilogien om Bayeux-tapetets tilblivelse, DvÊrgen fra Normandiet, Flugten fra Klosteret og Kongens dÞd. Lars-Henrik Olsen er forfatter til mere end 100 bÞger, og blevet oversat til i alt 13 forskellige sprog.


Narrator: Torben Sekov
Duration: