(0)

Kampen om den magiske bog

E-book


Melody bor sammen med sin mor, sÞster og en ugle, fordi hendes far forsvandt for fem Är siden. Hun gÄr i klasse med Mark, som hun senere opdager er troldmand. En dag mÞder hun den mystiske engel Josh pÄ vej hjem fra byen. Hendes liv Êndrer sig fra den dag, og hun bliver kastet ud i en kamp mellem englene og troldmÊndene. TroldmÊndene er ude efter en bog kaldet Den Magiske Bog, men englene vil forhindre dem i det, og finder de den og bruger dens besvÊrgelser, kan de ende med at overtage verden. Nye venner og fjender dukker op, og hvem vinder kampen?

Uddrag af bogen

Jeg gÄr hjem fra byen efter at have besÞgt min veninde Nadja. Jeg kom for sent til bussen, sÄ jeg bliver nÞdt til at tage genvejen igennem Den MÞrke Skov. Men jeg opdager snart, at det er en dÄrlig ide, da en sort skygge nÊrmer sig stedet, hvor jeg stÄr.

Om forfatteren

L. B. Jensen er fÞdt i 1997 i Give i nÊrheden af Vejle. Hun har altid haft en stor interesse for at lÊse og skrive. Interessen for at skrive startede pÄ efterskolen, da hun skulle skrive en fristil i 2014. Hun fortsatte pÄ stilen, som endte med at blive til en bog. Hun debuterede i 2018 med Havets krystal.