(0)

Karkumatka

audiobook


Auto on lastattu tirskahduksilla, kyynelillÀ, hymyillÀ ja nostalgialla. Umpitylsiin sukuhÀihin matkaavat hillitty Simon, tÀmÀn ylisÀntillinen vaimo Carine ja Simonin siskot, boheemi sinkkunainen Garance ja avioeroa lÀpikÀyvÀ Lola.

Juhlapaikalle pÀÀstyÀÀn porukka saa kuulla, ettei sisarusparven kuopus Vincent pÀÀssytkÀÀn työkiireiden vuoksi hÀihin. He pÀÀttÀvÀt karata paikalta ja lÀhteÀ viettÀmÀÀn aikaa Vincentin kanssa, joka asustelee vanhassa linnassa ja pitÀÀ siellÀ opastuskierroksia.

Hetkeksi sisarukset unohtavat tenavat, siipat, aviohuolet ja velvollisuudet ja varastavat aikuiselÀmÀstÀÀn aikaa viimeiselle kauniille, hulvattomalle ja haikealle lapsuuspÀivÀlle.

”Miten kauan meillĂ€ riittĂ€isi tarmoa tempaista itsemme irti arjesta ja lĂ€hteĂ€ tĂ€mĂ€nkaltaisille karkumatkoille? Montako vapaahetkeĂ€ elĂ€mĂ€ meille vielĂ€ soisi? Montako Ă€hĂ€kutia? Montako lyhyttĂ€ jatkoaikaa? Milloin kadottaisimme toisemme ja millĂ€ tavoin siteet höltyisivĂ€t?

Montako vuotta vielĂ€, ennen kuin olisimme vanhoja?”

Rakastetun Anna Gavaldan Karkumatka on lÀmmin ja haikeansuloinen pienoisromaani sisaruudesta, perheestÀ, aikuistumisesta ja vanhenemisesta.


Narrator: Talvikki Eerola
Duration: