(0)

Konkylien

E-book


Da Maria og hendes kommende mand flytter sammen i en gammel villa, finder hun en mystisk kiste pÄ loftvÊrelset. Den indeholder en hemmelighed, som kommer til at fÄ stor indflydelse pÄ hendes liv.

Maria arbejder som sygeplejerske pÄ mave-tarmkirurgisk afdeling. Og hun bliver nu i stand til at gÞre noget godt for de uhelbredeligt syge og de dÞende patienter. Hun kan nemlig hjÊlpe dem over i De To Soles Land, hvor de har chancen for at blive genforenede med deres kÊre. Det krÊver bare, at hun fysisk slÄr dem ihjel i denne verden. Men problemerne og de etiske kvaler stopper ikke pÄ jobbet. For Maria fÞler sig snart nÞdsaget til ogsÄ at hjÊlpe familiemedlemmer 


Uddrag af bogen

Maria havde ikke de store samvittighedskvaler denne gang. Det havde selvfĂžlgelig vĂŠret ubehageligt at tvinge Henrik til at spise chokoladen. Men pĂ„ den anden side var hun sikker pĂ„, at den stakkels dreng intet havde bemĂŠrket. Der var vist ikke meget, han lagde mĂŠrke til i det hele taget. Hun kunne fornemme, at selv om Beth var ked af det, var hun ogsĂ„ utrolig lettet. Maria hĂ„bede, at det nu var slut med at rydde op i familien. FĂžrst Bruno og nu Henrik. Det var Ă„benbart blevet hendes kedelige lod. Det var pĂ„ en mĂ„de anderledes, nĂ„r det var patienter – det her var for tĂŠt pĂ„.

Om forfatteren

NINA CHRISTRUP (f. 1961) er uddannet sygeplejerske og bosiddende pÄ SydsjÊlland. Hun interesserer sig bl.a. for maleri, fotografering, dyr, bÞger og film.