(88)

Kun enkelit katsovat muualle

audiobook & e-book


Suositun Lumikki-trilogian tekijÀn esikoiskirja!

Susannalla on hymy kuin vanhojen kiiltokuvien enkelillÀ ja kultainen hiuspörrö, jota Kirsikan tekee aina mieli silittÀÀ. Kirsikka on lukion toisella luokalla ja korviaan myöten ihastunut. Sen ilmaiseminen vain ei ole helppoa.

Tytöt ystÀvystyvÀt, mutta kun pitÀisi kertoa totuus, Kirsikka ei uskalla. Susannakin kavahtaa omia tunteitaan, ja tilanne vaikeutuu entisestÀÀnkin. On Kirsikalla tietysti muutakin. Ihana perhe ja ystÀvÀt, jotka pitÀvÀt hÀnen erilaisuuttaan ihan tavallisena asiana. Ja henkireikÀnÀ kirjoittaminen. Juuri kirjoittaminen tuo Kirsikan tunteet esille odottamattomalla tavalla. Tai ehkÀpÀ siinÀ oli enkeleillÀ sormensa pelissÀ...

Vuonna 2002 ilmestyneen kirjan sanoma rehellisyydestÀ ja rakkaudesta on yhÀ ÀÀrimmÀisen ajankohtainen. Kirjassa on lisÀksi mukana kirjeitÀ teoksen pÀÀhenkilöille.

Salla Simukka (s. 1981) on tamperelainen kirjailija, jonka vuosina 2013-2014 ilmestynyt Lumikki-trilogia on huima kansainvÀlinen menestys: sarjan kÀÀnnösoikeudet on myyty jo lÀhes 50 maahan. Vuonna 2013 Simukka sai Topelius-palkinnon kirjaparista JÀljellÀ ja Toisaalla.


Narrator: Saara Lehtonen
Duration: