(167)

Kuolema sanelee ehdot

audiobook & e-book


Vanhempien pahin painajainen

Roy Gracen uran vaikein rikostapaus.

Brightonin Amex-stadion on ÀÀriÀÀn myöten tÀynnÀ. Alkamassa on kaikkien aikojen jalkapallo-ottelu. Stadionin turvallisuuspÀÀllikön mieliala olisi paljon juhlavampi ilman vÀhÀn ennen ottelua tullutta pommiuhkausta. Uhkaajan mukaan suuri mÀÀrÀ ihmisiÀ kuolee, jollei hÀnelle makseta hÀnen vaatimaansa summaa.

Hetki sen jÀlkeen, kun Kipp Brown ja hÀnen teini-ikÀinen poikansa Mungo saapuvat stadionille, Mungo katoaa. VÀhÀn sen jÀlkeen Kipp saa tekstiviestillÀ lunnasvaatimuksen ja varoituksen olla kÀÀntymÀttÀ poliisin puoleen, jos vanhemmat haluavat nÀhdÀ vielÀ poikansa.

Ovatko tapaukset yhteydessÀ toisiinsa, vai onko lunnasvaatimuksissa kyse vain painajaismaisesta yhteensattumasta? Alkaa suurimittainen huippusalainen ihmisjahti, kun poliisivoimat etsivÀt kuumeisesti poikaa ja tÀmÀn kidnappaajia.

BrittijÀnnityksen mestarin Peter Jamesin Roy Grace -dekkarisarjassa seurataan brightonilaispoliisin rikostutkimuksia ja hÀnen ajoittain traagisia tapahtumia sisÀltÀvÀÀ yksityiselÀmÀÀnsÀ. Kuolema sanelee ehdot on vangitsevan sarjan 14., itsenÀinen osa. Roy Grace -dekkareista tehdÀÀn Englannissa suosittua televisiosarjaa, jota esitetÀÀn myös Suomessa.

Peter James on yksi maailman suosituimmista rikoskirjailijoista. HÀn toimii lÀheisessÀ yhteistyössÀ Sussexin poliisin kanssa,

ja hÀnen kirjojaan on kiitetty siitÀ, ettÀ ne tarjoavat ainutlaatuisen autenttisen nÀköalan nykyaikaiseen poliisityöhön. James on palkittu yli 40 kirjallisuus- ja ÀÀnikirjapalkinnolla, ja hÀnen kirjojaan on kÀÀnnetty perÀti 38 kielelle ja myyty jo yli 30 miljoonaa kappaletta.


Narrator: Markus Niemi
Duration: