(0)

Livets opskrift - en kort guide til det gode, lange liv

audiobook & e-book


DrÞmmen om det evige liv har altid fyldt meget hos os mennesker. Men tÊnk nu, hvis det faktisk er muligt at finde en opskrift pÄ, hvordan man kan leve, om ikke evigt, sÄ i hvert fald lidt lÊngere. Et forskerteam har rejst rundt i verden og fundet fem omrÄder, hvor befolkningen bliver meget gammel, og her har de fundet nogle sÊrlige Ärsager til, at folk i netop disse omrÄder lever lÊngere, men ogsÄ har en meget hÞj livskvalitet.

Sisse Fisker er rejst ud til de fem omrÄder for at bo sammen med indbyggerne for at lÊre om deres mÄder at leve pÄ, og mÄske finde noget af det, som er opskriften pÄ det gode, lange liv. De fem omrÄder ligger i Californien, Costa Rica, GrÊkenland og Italien/Sardinien.

I denne bog har hun samlet alle de videnskabelige facts fra rejserne til en lille, kort og overskuelig guide til et langt og godt liv. Her fÄr lÊseren en rÊkke gode rÄd til, hvordan de kan trÊffe nogle sundere valg, der forlÊnger livet og Þger livskvaliteten.

Og der er masser af stof til eftertanke. BÄde om kost og motion, men ogsÄ om generelle livsvÊrdier.

Det bliver en meget personlig bog om sundhed, som er underbygget af masser af facts og suppleret med oplysninger fra danske eksperter bl.a. Peter Qvortrup Geisling, Sofia Manning og Chris MacDonald.


Narrator: Imprimatur
Duration: