(0)

Livs Levande Eva

audiobook


Inspirationen tÀndes en julikvÀll 2005.

- Du har en underbar röst, sa mannen med de blÄ ögonen. Varför gör du inte ljudböcker?

Livs Levande Eva Àr ett smakprov pÄ Eva Dillners livskunskap. HÀr talar hon fritt frÄn hjÀrtat, i nuet, i flödet, utan manus. Eva varvar information och berÀttelser med övningar och delar med sig hur du kan leva i livets flöde och ta fram det som finns inom dig.

"Att lyssna till Livs Levande Eva Àr lika levande som titeln inbjuder! Eva Dillner inspirerade mig att vÄga sprÄnget ut i det okÀnda och ta steget till att börja författa. Just att slÀppa taget, vÄga sprÄnget och följa livsflödet, Àr det som Eva genom sjÀlvvunnen insikt inspirerar oss att göra. Och hon gör det enkelt och naturligt, precis som det Àr att lyssna till Evas röst, som om du sitter intill henne i soffan medan hon passionerat delar med sig av livets sinnliga och spÀnnande vÀg. En vÀg som finns tillgÀnglig för oss alla! Med sina ljudböcker gör Eva det nu Ànnu enklare för dig - bara lyssna och följ flödet."

Karin Swanström

författare, konstnÀr och dansinspiratör

www.karinswanstrom.com

Eva Dillner har skrivit tre böcker pÄ engelska. Första boken handlade om livsterapi och hennes erfarenheter att hitta tillbaka till livet efter utbrÀndhet. Andra boken Àr hennes egen terapeutiska berÀttelse. Bok nummer tre kom ut i juni 2005 och handlar om att utforska möjligheterna i relationer och organisationer. Hösten 2005 var hon ute pÄ turné i Europa för att marknadsföra sina böcker. En fjÀrde bok Àr nu inspelad - och det blev denna ljudbok pÄ svenska! Lyssna till andra timmen av boken GRATIS pÄ hemsidan www.divinedesign.nu


Narrator: Eva Dillner
Duration: