(0)

Mahtava moka: uskalla, opi ja menesty

E-book


EpÀonnistuminen on vÀlttÀmÀtöntÀ, jotta uutta olisi mahdollista oppia. MitÀ virheistÀ oppimisen kulttuuri vaatii johdolta, ihmisiltÀ, prosesseilta ja kulttuurilta? Miten luodaan kulttuuri, jossa epÀonnistumisten systemaattisesta ja analyyttisestÀ perkaamisesta saadaan positiivinen kokemus? Kirja pyrkii vastaamaan nÀihin kysymyksiin ja valottaa esimerkkien kautta, miten eri yritykset ja yhteisöt ovat tÀssÀ onnistuneet.

Mika Sutinen on toiminut pitkÀÀn Musti ja Mirri Groupin konsernijohtajana. HÀnet on valittu Vuoden Markkinointijohtajaksi ja hÀnen luotsaamanaan yritys on voittanut Great Place to Work -kilpailun suurten työpaikkojen sarjan. Sutinen on monien yhtiöiden hallituksissa ja kirjoittanut monia oppi- ja tietokirjoja yrittÀjyyden ja markkinoinnin aloilta.

Mikko Kuitunen on perinteisen organisaation normeja rikkovan ja uusia toimintatapoja hyödyntÀvÀn Vincit Oy:n perustaja ja Vincit Development Oy:n toimitusjohtaja. Vincit on voittanut Euroopan paras työpaikka 2016 -kilpailun ja valittu useita kertoja Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work -kilpailussa.

Osansa kirjan antiin antavat myös pÀÀvalmentaja Erkka Westerlund ja ylilÀÀkÀri Harri HyppölÀ..

”Hienoa, ettĂ€ puhutaan pelosta. [--] Olen ymmĂ€rtĂ€nyt, ettĂ€ pelkÀÀminen vie yrityksiltĂ€ valtavan mÀÀrĂ€n tehoja. Useimmiten aivan turhaan. Toivottavasti kirja synnyttÀÀ hyvĂ€n keskustelun turhasta pelkÀÀmisestĂ€, ja ihmiset oppivat analysoimaan pelkojaan rationaalisemmin.”

Jukka Kurttila, luova johtaja, Finlayson Oy

” -- TĂ€mĂ€ kirja on hyödyllinen organisaatioille, mutta kirjan erityinen vahvuus on siinĂ€, ettĂ€ se haastaa meistĂ€ jokaisen miettimÀÀn, miksi emme uskalla. Ja mistĂ€ muusta organisaatiot koostuvat kuin meistĂ€ jokaisesta? Hyvin eletty (organisaatio)elĂ€mĂ€ on tĂ€ynnĂ€ mokia. Joista opitaan.”

Kirsi Piha, muutoksen tekijÀ, hallituksen puheenjohtaja, Ellun Kanat

”Mahtava moka -kirja murskaa ne vaaleanpunaiset linssit, joiden lĂ€pi tarkastelemme itseĂ€mme ja työyhteisöjĂ€mme. Kysyn itseltĂ€ni: olenhan tuo moderni johtaja, mokien mahdollistaja, jonka työyhteisössĂ€ opimme jatkuvasti toistemme virheistĂ€? No, enpĂ€ ole. Olen mokannut ja sen oivaltamisesta voi seurata mahtavia asioita tulevaisuudessa!”

Pekka Puustinen, asiakkuusjohtaja, Ilmarinen

” -- Loistavaa tekstiĂ€ Mikalta ja Mikolta, tĂ€mĂ€ auttaa viemÀÀn asenteita ja ajattelua epĂ€onnistumisten kautta kehittymisestĂ€ kokonaan uudelle tasolle.”

Erkka Westerlund, jÀÀkiekkovalmentaja

”Sutinen ja Kuitunen ovat kirjoittaneet rohkean kirjan yksilöille ja organisaatioille. Toivottavasti mekin opimme omassa firmassamme tekemÀÀn paljon enemmĂ€n virheitĂ€: silloin olemme luoneet turvallisen kulttuurin, jossa epĂ€onnistuminen ei ole maailman pelottavin asia.”

Tommi Tervanen, toimitusjohtaja, Kotipizza Group