(443)

Matilde

audiobook & e-book


”Denise Rudberg Ă€r den sköna underhĂ„llningslitteraturens obestridda drottning och med uppföljaren till Jenny S har hon Ă„terigen skrivit en bok som kan förvandla den grĂ„aste höstdag till sprakande technicolor 
 underhĂ„llning pĂ„ högsta nivĂ„.” Glamour

Matilde Àr född med alla ekonomiska möjligheter, hon har ett bra jobb pÄ reklambyrÄn och tvÄ fina döttrar. Men nu har hon fyllt 40 Är, skilt sig frÄn barnens far Sebastian och bestÀmt sig för att förverkliga sin dröm om att skriva en roman. Plötsligt kÀnns den vanligtvis sÄ trygga tillvaron nÄgot osÀker. Det gÄr trögt med författandet, och att inleda en affÀr med lÀraren pÄ skrivkursen var vÀl kanske inte helt genomtÀnkt.

Som tur Àr finns barndomsvÀnnen Tomas dÀr med sina glamorösa fester och sitt extravaganta leverne. Hans framgÄngsrika karriÀr som arkitekt har givit honom möjligheten att göra vad som faller honom in och som nyseparerad behöver Àven han en pÄlitlig vÀn.

Matilde pendlar lĂ€tt förvirrad mellan de verkligt stora utmaningar som förĂ€ldraskapet innebĂ€r och ett ansvarslöst singelliv, men nĂ€r Tomas plötsligt förklarar henne sin kĂ€rlek tvingas hon tĂ€nka efter vad hon egentligen vill – med kĂ€rleken, och med livet.

"Sveriges underhĂ„llningsförfattare nummer ett levererar igen. Starkt gjort.” ICA-Kuriren

”
 Matilde lyckas med det de andra misslyckas med: att skapa trovĂ€rdiga personer.” Aftonbladet

”UnderhĂ„llande lĂ€sning för dagar nĂ€r hjĂ€rnan inte orkar tĂ€nka, kroppen Ă€r slut och man mest av allt lĂ€ngtar efter en alltför stor pĂ„se smĂ„godis.” Tara