(0)

Min feta historia

E-book


Den hÀr boken Àr skriven för alla som funderar pÄ att genomföra en överviktsoperation eller redan har gjort det. Boken Àr uppdelad i tvÄ delar. En sjÀlvbiografisk del och en faktadel.

Den första delen av boken Àr min egen sjÀlvbiografiska berÀttelse om mitt liv som tjock, överviktsopererad, matmissbrukare och sockerberoende. Det finns sÄ mÄnga experter inom detta som aldrig varit tjocka eller opererade som faktiskt inte vet hur det kÀnns. DÀrför vill jag berÀtta min historia om vad och varför jag Àr och har blivit den jag Àr idag.

Faktadelen tar upp kroppens funktioner och vad vi behöver för att fungera optimalt med nÀringsÀmnen och deras funktion. Vad hÀnder egentligen nÀr kroppen utsÀtts för överviktskirurgi?

Flera tusen personer opereras om Äret för övervikt i Sverige och man opererar Àven pÄ barn sÄ unga som i nedre tonÄren.

Den information man fÄr inför dessa operationer Àr vÀldigt generell och i den hÀr boken gÄr jag ner pÄ djupet och ifrÄgasÀtter vad som vi faktiskt utsÀtter oss för nÀr vi möblerar om och tar bort delar av vÄrt matsmÀltningssystem. En mage som inte fungerar ger en kropp som inte fungerar.