(457)

Monster: Amerikansuomalaisen sarjamurhaajan tositarina

audiobook & e-book


Monster kertoo amerikansuomalaisen Aileen Wuornosin jÀrkyttÀvÀn tarinan ensimmÀistÀ kertaa hÀnen suullaan ja hÀnen omasta nÀkökulmastaan. Jo elÀessÀÀn ja etenkin kuolemansa jÀlkeen kulttiasemaan noussut Aileen Carol Wuornos on harvinaisuus: naispuolinen sarjamurhaaja.

Heti syntymÀn jÀlkeen ÀitinsÀ hylkÀÀmÀ Wuornos kasvoi vÀkivaltaisten isovanhempiensa kodissa. HÀn pakeni heidÀn vahingollisesta huomastaan jo lapsena ja ryhtyi prostituoiduksi. HÀn elÀtti itsensÀ prostituutiolla myös aikuisiÀllÀ, ja hÀnen elÀmÀnsÀ oli tÀynnÀ vahingollisia suhteita sekÀ miesten ettÀ naisten kanssa.

Wuornos koki asteittaisen muodonmuutoksen uhrista vÀkivallantekijÀksi ja seuraukset ovat hiuksia nostattavat - hÀn murhasi seitsemÀn miestÀ. ElettyÀÀn kiertolaiselÀmÀÀ rakastettunsa kanssa hÀn jÀi lopulta kiinni ja hÀnet tuomittiin kuolemaan.

TÀmÀ on Aileen Wuornosin tarina niin kuin hÀn sen kertoi Christopher Berry-Deelle. Wuornosista on tehty lukuisia elokuvia, mutta yksikÀÀn ei ole vielÀ rohjennut tarttua hÀnen vÀkivaltaiseen lapsuuteensa.


Narrator: Markus Niemi
Duration: