(0)

Muutakin kuin numeroita : Vanhenemisen taidosta

E-book


Jonnekin 60. ikÀvuoden ympÀrille sijoittuvat vuodet, jolloin oma vanheneminen nousee uudella tavoin mieleen, vaikka itseÀÀn ei osakaan mieltÀÀ vielÀ vanhaksi. Ne ovat monelle muutoksen aikaa, jolloin oman elÀmÀn kokemuksia ja valintoja arvioidaan uudelleen.

Kaija Maria ja Lari Junkkarin teos on ajatuksia herÀttÀvÀ, elÀmÀnmakuinen matka noihin muutoksen vuosiin. Vanheta voi monella tavalla, mutta joka vÀittÀÀ, ettÀ ikÀ on vain numeroita, on vÀÀrÀssÀ. Jotakin tÀrkeÀÀ jÀÀ silloin oivaltamatta, sillÀ ymmÀrrys elÀmÀn rajallisuudesta ja rikkaudesta kutsuu meitÀ tarkastelemaan menneisyyttÀmme ja elÀmÀmme suuntaa nyt ja tulevaisuudessa.

ElÀmÀnpolkumme, pelkomme ja toiveemme, mutta myös ympÀröivÀn kulttuurin kÀsitykset ja sukupolvemme kokemukset vaikuttavat siihen, kuinka kohtaamme oman vanhenemisemme.

Kaija Maria ja Lari Junkkari ovat tunnettuja kouluttajia, luennoitsijoita ja kirjailijoita. He ovat työskennelleet terapian ja työnohjauksen alueilla. He ovat kirjoittaneet yhdessÀ ja erikseen useita suosittuja teoksia mm. elÀmÀnkaareen ja ihmissuhteisiin liittyvistÀ kysymyksistÀ.