(0)

Partner for livet

E-book


Denne bog er til jer, der er parat til positive forandringer i jeres parforhold. Den er skrevet for de af jer, der savner helt konkrete vÊrktÞjer til at hÄndtere de udfordringer, der kan opstÄ i jeres parforhold. Hvis I mener, at der er plads til forbedringer, skal I nok i gang med at gÞre noget andet, end det I har gjort hidtil. Den bedste mÄde at Êndre noget pÄ, er fÞrst at blive enige om, at der er noget, der ikke fungerer, og at I begge Þnsker at Êndre pÄ det. DernÊst skal I se pÄ, hvad der ikke virker, hvorefter I skal lÊgge en strategi for, hvordan I gerne vil have, at det skal vÊre. Til sidst skal I gÞre noget aktivt for at nÄ mÄlet.

Bogen her viser jer, hvordan I kan prioritere hinanden og jeres egne roller som henholdsvis mand og kvinde, for at de uundgÄelige problemer i parforholdet bliver sÄ smÄ som muligt.

Det er en selvhjĂŠlpsbog, der primĂŠrt koncentrerer sig om Ă„rsagsbearbejdning og problemlĂžsning.

Alle prioriterer deres tid, opmÊrksomhed og energi, men der kan vÊre nogle mÄder at prioritere pÄ, der er mere hensigtsmÊssige end andre.

Tidligere var parforholdet ligesom en tjenestemandsstilling. Man skulle bare lade vÊre med at dumme sig alt for voldsomt; sÄ var man sikker pÄ at kunne hÊve sin faste mÄnedslÞn og pension resten af livet, uanset hvad der skete. Nu er parforholdet mere ligesom at vÊre selvstÊndig, hvilket vil sige hele tiden at vÊre unik, kreativ, omstillingsparat og skabe vÊrdi for kunderne. Hver dag er som en eksamenssituation, hvor du skal vÊre opmÊrksom og nÊrvÊrende. Din partner skulle gerne blive ved med at mene, at du er den rette.

I bogen giver jeg gode rÄd og anvisninger pÄ, hvordan I kan genvinde det gode, lykkelige parforhold med tillid, tryghed og respekt for hinanden. Det handler om lederskabet i parforholdet og familien, samt moderskabet.

Denne bog har fokus pÄ, at du bliver i stand til at tage ansvar for dit eget liv, i stedet for at blive ignoreret eller lade dig koste rundt med af din partner og alle andre.

FormÄlet med bogen er at give enkel, men uundvÊrlig, viden om, hvordan I videreudvikler et unikt og kÊrligt parforhold. Du vil opnÄ forstÄelse for, hvad der kan Êndres, for at du og din partner kan fÄ det gode parforhold, I lÊnges efter.

GĂžr det let at vinde og svĂŠrt at tabe!

www.parforhold-parterapi.dk