(24)

Pastori - eroottinen novelli

audiobook & e-book


"– Pane minua, pastori.

Leukani kiristyi. Olin tÀynnÀ himoa. David ei epÀröinyt. HÀn nosti minut sylistÀÀn ja nousi seisomaan. Ja avasi housunsa. TÀmÀ oli ensikohtaamiseni miehen elimen kanssa. Kalun. Kullin. HÀnen kullinsa oli iso ja paksu, ja se osoitti suoraan minuun. Terska oli mehukas, sileÀ, ruusunpunainen. Saatoin aavistaa, ettÀ ensimmÀiset tipat alkoivat herua."

Nainen tajuaa vasta 19-vuotiaana, ettÀ tahtoo sittenkin rippikouluun, mikÀ onneksi onnistuu erityisjÀrjestelyin pastorin apulaisena. LÀheisen työskentelyn lomassa kielletty hedelmÀ alkaa kuitenkin houkuttaa, vaikka eivÀt he ainakaan seksiÀ harrastaisi eivÀtkÀ varsinkaan panisi kirkossa eivÀtkÀ missÀÀn nimessÀ alttarilla. Vaan tietÀÀhÀn sen, kuinka kÀy, kun halukas neitsyt pÀÀttÀÀ, ettÀ komeasta pastorista tulee hÀnen ensimmÀinen rakastajansa...

B. J. Hermanssonin taitavasti kirjoitetuissa novelleissa rosoisuus ja runollisuus kietoutuvat yhteen. Tekstien pohjalla oleva sÀvy saa lukijan pohtimaan ja kyseenalaistamaan yleisesti hyvÀksyttyjÀ kÀsityksiÀ, jotka usein liittyvÀt vallitseviin normeihin ja seksuaalisuuteen.


Narrator: Olga Vitikka
Duration: