(80)

Skelett-sommar

audiobook & e-book


Jasper Ă€r pĂ„ camping nĂ€r magen börjar mullra olycksbĂ„dande. Det finns en skelett-tjej som fĂ„r honom att bli knĂ€svag. Om han nu hade haft knĂ€n, alltsĂ„. Det Ă€r tur att bĂ„de Harry O’Brien och Erik Ă€r dĂ€r och kan hjĂ€lpa till. En utflykt till hĂ€xan i skogen kanske Ă€r precis vad Jasper behöver?

Den första kĂ€rleken kan vara pirrig och svĂ„r. Även om man inte Ă€r en zombie i en Minecraft biom. Böckerna om vĂ€nnerna frĂ„n Minecraft lyfter kĂ€nslor och situationer som lĂ€saren kĂ€nner igen, pĂ„ ett helt skruvat vis. Med varm humor kombineras det populĂ€ra dagboksformatet med den Ă€n mer populĂ€ra spelvĂ€rlden. En kombo som kan fĂ„ Ă€ven en lĂ€sovillig gamer att uppskatta berĂ€ttelser om vĂ€nskap, hettande kinder och brĂ€nnande fisar.

Skelett-sommar Àr den tredje fristÄende delen i serien En Minecraft-creepers dagbok.

Copyright © 2023 Zack Zombie Publishing LLC

Minecraft Àr ett registrerat varumÀrke som Àgs av Mojang Synergies AB och dess respektive Àgare. Denna bok Àr emellertid ett inofficiellt fan fictionverk. Alla karaktÀrer, namn, platser och sÄ vidare, som beskrivs i boken Àr varumÀrkesskyddade och Àgda av respektive Àgare. Boken Àr sÄledes inte nÄgon officiell licensprodukt och har ingen koppling till Mojang AB eller till nÄgon annan till Minecraft knuten rÀttighetsinnehavare.

Minecraft Âź/TM & © 2009–2016 Mojang.