(25)

Skumjulemanden - 1

audiobook & e-book


I det grÄlige, men trods alt julepyntede Göteborg bor veninderne Jessika, Jenny og Sofia. Men deres venskab sÊttes pÄ en hÄrd prÞve, da det gÄr op for Jessika, at hendes to veninder har vÊret vidende om hendes mand Roberts affÊre med den yngre Melanie. Faktisk er Jessika tilsyneladende den sidste, der opdager Roberts utroskab.

Ud over bÞrnene er der ikke mange lysglimt i Jessikas liv. Det skulle da lige vÊre hendes nye job bag disken hos en guldsmed, hvor butiksejeren Claes gÞr alt for at fÄ hende til at fÞle sig vÊrdsat.

Men hendes forandrede liv – der indeholder en hĂ„blĂžs eksmand, en selvoptaget Melanie, en til tider irriterende mor, for ikke at glemme diverse skumjulemĂŠnd og sĂ„gar en skummel julemand – kan mĂ„ske alligevel fĂžre til en ny, positiv begyndelse.

Skumjulemanden er en charmerende feelgood-historie, kogt sammen til en velsmagende julekaramel af fortvivlelse, begĂŠr, hĂ„b og kĂŠrlighed – og ikke mindst forlĂžsende humor.

Bogen er fĂžrste bind af fire i serien HĂžjtiderne, der fĂžlger de tre veninder gennem et skelsĂŠttende Ă„r af deres liv.


Narrator: Pernille BĂ©vort
Duration: