(4)

Vegansk

E-book


Til alle dem, der elskede GrĂžnskollings unge, friske, moderne tilgang til vegansk mad, er her godt nyt. Velkommen til en lĂŠkker kogebog af Johanne Mosgaard med ny inspiration til mange nemme, lĂŠkre og sprudlende veganske retter.

Johanne elsker at gÄ i kÞkkenet og lave mad, og hun er hele tiden i gang med at udvikle nye retter eller fÄ ideer til nye opskrifter, der lige skal prÞves af. Det kan fx vÊre sammensÊtningen af forskellige grÞntsager eller forsÞg pÄ at implementere gamle velkendte retter i det vegetariske kÞkken. Altid med fokus rettet mod en god balance mellem smagsoplevelse, konsistens og farver.

Vegansk indeholder over 120 nye opskrift er. Bogen er inddelt efter dagens mĂ„ltider, og der er inspiration til alle mĂ„ltider, bĂ„de til hverdag og gĂŠster. Bogen er til alle, der spiser vegansk eller vegetarisk – eller som mĂ„ske Ăžnsker ideer til kĂždfrie dage. Johanne kommer undervejs med gode rĂ„d, tips og bud pĂ„ alternative ingredienser.

”Hyg dig med madlavningen, og lad vĂŠre med at stresse over det,” siger Johanne. ”Madlavning skal vĂŠre sjovt, og resultatet skal vĂŠre godt, og det bliver altsĂ„ bare bedre, nĂ„r mĂ„ltidet er lavet med et drys kĂŠrlighed og et smil pĂ„ lĂŠben!”

Om forfatteren:

Johanne Mosgaard er kendt fra bloggen Englerod, hvor hun i en Ă„rrĂŠkke har udbredt sig om sin store viden og passion for vegansk mad. Det er bl.a. her, hendes mange fĂžlgere dagligt henter inspiration til en ung, moderne og livsglad version af en vegansk livsstil. Johanne har tidligere udgivet kogebogen GrĂžnskolling.

LÊs mere pÄ www.englerod.com