(0)

Vejen tilbage til lyset i mig selv

E-book


Vejen tilbage til lyset i mig selv er en skildring af et liv, der er levet i evige op- og nedture. I en offerrolle og med en senere udviklet bipolar lidelse. En kamp med mange Ă„r i misbrug. Trods alle dĂ„rlige odds var der alligevel en evne til at tro pĂ„ det bedre. Igennem mange Ă„r som alternativ behandler Ă„bnedes der op for en spiritualitet og en vej ud af mĂžrket. Den helt store transformation sker efter en arbejdsskade og udbrĂŠndthed, hvor valget bliver “at gĂ„ til grunde eller gĂ„ videre i de dĂžde strĂžmme til et bedre og oplyst liv i fundet af mere lys, medgang, tilgivelse og kĂŠrlighed”. En vej, jeg er gĂ„et sammen med mine to dĂžtre gennem ild og vand. Hvor vi kom hele ud pĂ„ den anden side. Mere hele, end jeg troede muligt.

Uddrag af bogen

Om sommeren med udsigt udover Kolindsund med mindst 50 svanepar, jamen kunne det vĂŠre bedre? Vi sad i de hvide kurvemĂžbler og nĂžd den til Rocasino musik og “All my love” som var vores bedste. Det var tider med god vin. Vi havde det altid kanon sjovt sammen, jeg skĂŠndtes aldrig med min sĂžster, hun er ikke en man skĂŠndtes med. Ingen ballade bare suse lidt rundt pĂ„ vĂŠrtshusene og fĂžre sig frem. Vi blev efterhĂ„nden godt kendte “NĂ„, det er dem nede pĂ„ stationen.” Det gik ikke stille for sig. Det blev til nogen morgen fester, jeg havde jo altid vin hjemme og god musik. Vi levede livet men ogsĂ„ et farligt liv. Misbrugets ansigt lurede lige om hjĂžrnet. Der kom lidt for meget “medicin” indenbords.

Om forfatteren

Matilda Sofi Rosemary Sommer vil helst se det bedste i sine medmennesker og har i sine jobs som sygehjÊlper, pÊdagog, zoneterapeut og healer lÞftet mange videre. Efter udbrÊndthed arbejder hun ihÊrdigt pÄ at forstÄ, hvad hendes livsformÄl er. Og hun ser, da den spirituelle del Äbner sig op med lys i healingen af sig selv.