(0)

Yritys lentoon tasa-arvolla

E-book


Tervetuloa matkalle kohti eettisempÀÀ ja oikeudenmukaisempaa yritystoimintaa! Yritys lentoon tasa-arvolla on vallankumouksellinen opas, joka tarjoaa konkreettisia ja kÀytÀnnönlÀheisiÀ ratkaisuja epÀeettisten toimien kitkemiseen liike-elÀmÀssÀ. Kirja kÀsittelee laajasti erilaisia epÀeettisiÀ ilmiöitÀ, kuten epÀtasa-arvoa, korruptiota, syrjintÀÀ ja hyvÀveli-jÀrjestelmÀÀ, tarjoten samalla syvÀllisen analyysin ja kÀytÀnnön toimenpiteitÀ niiden torjumiseksi.

Kirjan ytimessÀ on ajatus nollatoleranssista epÀeettisyyttÀ kohtaan. Se kannustaa yrityksiÀ ja yhteisöjÀ nÀkemÀÀn ongelmat selvÀsti ja ottamaan rohkeasti kÀyttöön tehokkaat keinot niiden ratkaisemiseksi. Kirjoittaja Atte Mallenius tuo esiin innovatiivisia lÀhestymistapoja, jotka ovat osittain rohkeita ja tehokkaita, sekÀ tarjoaa lukijoilleen työkalut muutoksen toteuttamiseen.

Kirja on ÀÀrimmÀisen ajankohtainen ja tarpeellinen, kun yhteiskunnan tietoisuus epÀeettisyyden haitallisista vaikutuksista kasvaa. Kirja rohkaisee lukijoitaan olemaan osa muutosta kohti eettisempÀÀ ja oikeudenmukaisempaa yhteiskuntaa. Tartu haasteeseen ja aloita matka kohti menestyksekkÀÀmpÀÀ ja tasa-arvoisempaa liike-elÀmÀÀ jo tÀnÀÀn!